Vinduespudsning

Der er intet som skinnende blanke og rene vinduer.

Det giver både masser af lys, gør indeklimaet mere indbydende og sikrer et godt førstehåndsindtryk af det pågældende rum. Desuden sikrer en regelmæssig vinduespudsning mindre administration i forbindelse med vedligeholdelsen af ejendommen. Vi tilbyder en fast ordning med vinduespudsning, så I er sikre på altid at have rene vinduer eller præsentable facade. Ønsker I ikke en fast aftale, er det også muligt, at bestille vinduespudsning fra gang til gang.

Rene vinduer i alle højder

Suveren udfører alle former for vinduespolering for firmaer i alle størrelser. Vi pudser glas, vinduer, hele facader, skillevægge m.m. indvendigt og udvendigt. Vi tilbyder vinduespudsning fra lift, hvis der kun skal udføres vinduespolering udvendigt. Høje og store glasfacader er også kompatible til liftløsninger.

Vinduespudsning på byggeplads

Vi har mange projekter med vinduespolering på byggepladser. Når et byggeri er færdigt og inden bygningen kan indvies, skal vinduer afrenses for byggerester, klistermærker og ligende. Suveren har ekspertise og specialmidler til at fjerne alle typer af snavs på vinduer på en byggeplads. 

Mange års erfaring

Suveren har mange års erfaring med vinduespudsning, og pudser hurtigt og professionelt. Vi påtager os alle typer af opgaver og udfører bl.a.:

  • Vinduespolering på byggepladser
  • Vinduespolering for erhverv
  • Vinduespolering alle højder (liftarbejder og på stige)
  • Aquaclean (anlæg med specialdesignede teleskopstænger der gør det muligt for vores vinduespudsere fra gadeplan at pudse i op til 22 meters højde.

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på vinduespudsning, så kontakt Suveren.