Skurvogne

Er du entreprenør eller håndværksmester? 

Med en masse byggeprojekter, er det rart med en hjælpende hånd til rengøring af dine skurvogne. På en byggeplads arbejder der typisk rigtig mange forskellige håndværkere, der alle udfører et hårdt og ofte også meget støvet og snavset arbejde.
På byggepladsen er skurvognen det sted, hvor håndværkerne kan holde pauser, og det er derfor vigtigt, at skurvognene er rene og pæne.

Rene og pæne omgivelser

Suveren har flere års erfaring med rengøring af skurvogne. Vi sikrer, at håndværkerne har en pæn og frisk skurvogn, med rene toiletforhold, sæbe m.m. når der skal holdes frokost eller en pause fra byggepladsen. En ren skurvogn bidrager bl.a. til et godt arbejdsmiljø, da en pause i rene og pæne omgivelser kan skabe større glæde i hverdagen.

Rengøring af skurvogne

Skurvognen er et vigtigt pauserum på byggepladsen og skurvognsrengøring er en af vores spidskompetencer. Vi tilpasser rengøringen efter jeres konkrete behov og vi har turnusrengøring, hvor vi foretager rengøringen i faste teams. Har I behov for rengøring hver dag, aften eller nat, hver uge, hver anden uge etc. så tilbyder vi en løsninger der er passer jeres hverdag og behov.

Hold fyraften uden bekymringer

Med et samarbejde med Suveren omkring rengøring af skurvogne er I sikre på, at jeres skurvogne fremstår pæne og præsentable til arbejdsdagen. Vi tager os af skraldeposer og støvsugning men tilbyder også grundig rengøring eller hovedrengøring efter afsluttede projekter eller ved hårdt vejr. Lad Suveren om vedligeholdelsen af skurvognen - så kan I holde fyraften uden bekymringer.