Skadeservice

Suveren hjælper når uheldet er ude, og med vores skadeservice kan vi afhjælpe dig med vandskader, skimmel- og svampeangreb og skader ved oversvømmelse

Suveren Skadeservice tilbyder både udlån af affugtere, drænpumper og andre redskaber, som kan få din bolig, dit værksted, dit lager eller din virksomhed gjort klar igen.

Suveren Skadeservice kun et opkald væk

Suveren Skadeservice har opbygget stor erfaring og høj faglighed omkring skader opstået i forbindelse med vand og fugt i bygninger, indbo, materiale m.m. Vores skadeservice har en døgnvagt, der sikrer en hurtig udrykning, så skadens omfang kan begrænses og minimeres.

Når skaden sker, er det vigtigt at hurtigst muligt at få et overblik over omfanget, og en forståelse af, hvad det kræver for at komme tilbage til hverdagen. Suveren Skadeservice kan hurtigt hjælpe dig med at danne overblik over skaden, og assistere med rådgivning og vejledning omkring den optimale indsats og tidsplan for at udbedre skaden.

Oprydning og dybdegående rengøring

Efter skaden er behandlet, kræver det ofte et større oprydnings- og rengøringsarbejde, og Suveren Skadeservice kan tilbyde en grundig og professionel oprydning og rengøring af de beskadiget områder. En grundig rengøring indebærer ofte særlige redskaber og specielle rengøringsartikler, og Suveren har kompetencerne og midlerne til at sikre en dybdegående rengøring.

Vi har stor forståelse for, at du hurtigst muligt skal tilbage til hverdagen, og vil gøre hvad vi kan for at gøre bygningen, lokalet, værkstedet m.m. rengjort og klar igen. Suveren Skadeservice er din effektive rengøringspartner når du har allermest brug for det.