Kvalitetssikring

Hos Suveren har vi altid fokus på kvalitet!

Det er dybt integreret i vores virksomhedskultur, at have fokus på at levere kvalitetsarbejde uanset hvad vi arbejder med, og hvem vi samarbejder med. Medarbejdernes motivation og kvalifikation er det vigtigste i kvalitetssikringen, da det i sidste ende er dem, der sikrer det høje daglige kvalitetsniveau sammen med vores supervisors og inspektører.
Fundamentet i vores kvalitetssikring er:

Gennemtænkte rengøringsløsninger

Alle vores løsninger er tilpasset den enkelte kundes konkrete behov og tidsplan. Ved at inddrage Suveren tidligt i processen er det muligt at få det optimale ud af jeres rengøringsløsning. Det er afgørende for os, at alle vores opgaver - store som små - er udført med høj kvalitet. Vi optimerer løbende vores løsninger, så vores kunder får det bedste ud af deres investering.

Kunderelation og kvalitet

God relation til kunden er afgørende for alle vores projekter. For at kunne imødekomme alle vores kunders individuelle behov, uddanner vi målrettet vores medarbejdere og vi tilbyder intensiv opstart med dobbelt bemanding når det kræves. Gennem præcise arbejdsplaner sikrer vi, at tiden planlægges og bruges optimalt og efter planen. Alle vores medarbejdere er bevidste om at repræsentere Suveren på arbejdspladsen, og vi foretager hyppige kvalitetsvurderinger for at garantere rengøring og serice af høj kvalitet.

Effektive akutprocedurer

Skulle uheldet være ude tilbyder vi effektiv akutprocedurer
 og hurtig respons, så jeres virksomhed hurtigst muligt kan vende tilbage til normalen igen. Vores personale er uddannet til at håndtere akutte indsatser effektivt og efter en fast procedure.