Hoteller

Rene og præsentable omgivelser er afgørende for et godt førstehåndsindtryk.

Derfor stilles der store krav til kvalitet, logistik og fleksibilitet når der skal planlægges og udføres hotelrengøring. Vi har stor erfaring med at løse udfordringen omkring rengøringen af de benyttede værelser, som ofte har en kort tidsfrist og en fast deadline. En stor del af vores rengøringsydelser sker inden for hotelbranchen, og vi leverer en række forskellige løsninger til både små og store hoteller.

Fleksibel hotelrengøring

Vi udfører alt inden for hotelrengøring, herunder den daglige rengøring af værelser, foyer og reception samt hovedrengøring eller mere omfattende rengøringer.

Vi tilbyder skræddersyede totalløsninger, der tilpasses den enkelte kundes behov, og vi tilstræber en dynamisk tilgang til alle vores kunder så de er sikre på at få den optimale løsning for deres hotelrengøring.

Hotelrengøring med høje standarder og stor professionalisme

Vi er specialiseret inden for hotelrengøring, og vores erfaringen inden for området gør, at vi leverer høj kvalitet på både rengøring og samarbejde. Kommunikation og samarbejde med hotellets eget personale er vigtigt for at hotellet fungerer professionelt, og derfor tilpasser vi os det enkelte hotels behov og ønsker.

Jeres professionelle samarbejdspartner

Vi lægger vægt på at have glade og tilfredse kunder, og vi har stor forståelse for vigtigheden af deadlines. Derfor garanterer vi rengøring til tiden og inden for de aftalte rammer. Vi starter altid et samarbejde med at behovs- og forventningsafstemme, for at sikre hotelrengøring, der matcher jeres hotel. En stor del af samarbejdet bygger på at vedligeholde en god kommunikation omkring de opgaver vi udfører.