Byggepladsservice

Suveren tilbyder byggepladsservice som indeholder både rengøring før, under og efter håndværkere.

Vi har flere års erfaring inden for service på byggepladser, og tilbyder folk til småhåndværk og løbende rengøring. Hvad end det er mindre oprydning af kontorer, en plade der skal skæres eller rengøring på byggepladser, så er det alt sammen opgaver vi kan udføre.

Lej en arbejdsmand

Står du og mangler arbejdsmænd til at løse småopgaver på din byggeplads, så kan Suveren hjælpe dig. Vi tilbyder byggepladsservice, såsom rengøring, oprydning, forfaldende arbejde, bortkørsel ,sortering af affald m.m.

Vores arbejdsmænd har en bred erfaring med byggepladsservice og ved hvad det kræver for at fjerne rester fra byggemateriale, malerrester, cementklatter, slibestøv, puds og andet. Suveren har både kompetencerne, specialudstyret og rengøringsmidlerne til at sikre, at arbejdet bliver udført tilfredsstillende.

Få styr på byggerodet

Suveren involverer sig fra byggeriets start. Ved at bestille byggepladsservice allerede i planlægningsfasen er det muligt at spare penge i sidste ende. Suveren tilbyder at løse diverse forefaldende opgaver på byggepladsen, og vi kan også sørge for, at der gøres rent undervejs i ombygningsprocessen, eller mellem de forskellige håndværkeres arbejdsopgaver.

Vores arbejdsmænd kan bidrage til en række forskellige ad hoc opgaver, som kan hjælpe dig og din byggeplads.

Byggepladsservice gør hverdagen lettere

En byggepladsservice med Suveren giver jer en effektiv og pålidelig samarbejdspartner, der tilbyder de nødvendige arbejdshænder, når opgaven byder sig. Vi løser opgaven professionelt og hurtigt, så I kan komme videre i projektplanen. I bestemmer arbejdsopgaverne, og vi tilbyder de arbejdsfolk der kan hjælpe jer.

Har du brug for byggepladsservice, såsom håndværker rengøring eller ekstra hænder på byggepladsen, så kontakt Suveren og få et uforpligtende tilbud.