Bonava

Bonava har indgået rammeaftale med Suveren.

Bonava og Suveren har tidligere samarbejdet omkring byggepladsservice i forbindelse med Bonava’s opførelse af nye boliger. Suveren har påtaget sig al rengøring af skurvogne samt slutrengøring af de nybyggede boliger, der skal gøres indflytningsklare til deres nye ejere. Bonava værdsætter deres arbejde, og har derfor valgt at indgå denne rammeaftale, da vi ved hvad vi får i et samarbejde med Suveren.

 

Jacob Riddervold
Byggeleder

V2C

Vi har benyttet Suveren til vores forskellige opgaver vedr. Axel Towers, hvor opgaverne har omfattet bl.a. slutrengøring af byggeriet, rengøring efter håndværkere på byggepladsen samt oprydning på byggepladsen.

De udfører deres arbejde professionelt, og overholder altid deres aftaler og er meget fleksible i forhold til tidsplaner samt de kriterier, der er for hver enkelt opgave. Succeskriterium: Gensidig tillid og en god løbende dialog.

 

Med venlig hilsen
Morten Mørk

Advisor

NRE Denmark A/S

Vi har nu brugt Suveren på en del projekter i København både til byggepladsservice samt rengøring i skurvogne, daglig rengøring i byggeriet og på byggepladsen samt slut rengøring vi har det bedste samarbejde på alle disse slags arbejde, vi kan varmt anbefale Suveren, årsagen er den at når der er lavet en aftale så holder den både på tid og økonomi, og skulle der være haste opgaver så bliver de også klaret altid med et smil på læben og gå på mod.

 

Med venlig hilsen
Finn Jørgensen

Projekt Direktør