En stærk partner med sans for detaljen

Suveren hjælper virksomheder ved at udføre rengøring med sans for detaljen. Vi har specialiseret os inden for hotelbranchen, byggepladser og generel erhvervsrengøring.

Pressesektion & regler

Ser du potentialet i at udarbejde en god historie om os, finder du her på siden relevant media-kit, herunder billeder, logo og kontaktoplysninger til citathistorier.

Vi har designet logo-pakker, så du får den bedst mulige opløsning til din artikel eller indlæg. Nedenfor kan du downloade billeder af de relevante kilder samt brand manual og billedgalleri til brug ved kreditering. Brug heraf må kun forekomme efter aftale med Peter Nielsen, direktør i Suveren.

Download og resurcer

Download de ønskede filer til brug ifølge aftale med Suveren.

Herunder finder du Suverens logo i diverse størrelser og opløsning til brug ved udgivelse artikler mv., der er aftalt med Suveren.

Få et unikt indblik i Suveren ved vores brand manual, hvor du kan læse mere om virksomhedens vision, mission og mål.

Vi har kreeret et billedgalleri, der efter aftale kan benyttes til udfærdigelse af artikler og pressemeddelelse omhandlende Suveren.

Hvem skal jeg tale med

For pressekontakt, citat og generel kommunikation kontaktes direktør, Peter Nielsen. For yderligere henvendelser kontakt da den ønskede medarbejder, du finder herunder.

null

Generelt

Kundekoordinator
Selva Alimi

Kontakt Selva

null

Presse og kommunikation

Direktør
Peter Nielsen

Kontakt Peter

null

Rådgivning

Salgs- & marketingchef
Jane Møller

Kontakt Jane

Navigation
Kom tættere på os via de sociale medier hvor vi deler brancheviden og information