Peter S. Nielsen

Direktør

22 40 02 24

Peter er ansvarlig for den overordnede daglige ledelse, budgetter og for strategiudvikling. Peter er ejer af Suveren og har mange års erfaring inden for servicebranchen.

Kristian S. Nielsen

Økonomichef

42 14 92 01

Kristian har ansvaret for regnskabs- og økonomistyring, bogføring og lønadministration. Han styrer målrettet den daglige økonomi.

Jane Møller

Salgschef

31 42 39 79

Jane er ansvarlig for salgsprocessen, og det er Jane der sikrer at tilbudsgivning og ordrebehandling forløber effektivt og professionelt.

Selva Alimi

Ledende Planlægger

28 51 35 11

Selva er ansvarlig for for planlægning af vagtplaner, projekter og kundedialog. Hun sikrer at der er en god kundedialog og er ansvarlig for løbende ajourførelse af APB og APV.

Morten Heinrich

Afdelingsleder Erhvervsrengøring og byggepladser

42 90 30 44

Morten er ansvarlig for den daglige arbejdsledelse af projekter inden for erhvervsrengøring og byggeri. Med personaleansvar og løbende kvalitetssikring sikrer Morten et højt niveau af service og en god kunderelation til firmaets kunder.

Nazike Osmani

Afdelingsleder Hotelrengøring

28 40 25 40

Nazike står for den daglige arbejdsledelse samt koordinering af hotelindsatsen. Hun foretager løbende kvalitetssikring for at sikre et konstant højt og professionelt niveau af rengøring og service. Derudover afholder hun løbende opfølgningsmøder med firmaets hotelkunder.

Avni Elezi

Afdelingsleder Vinduespolering

28 55 67 85

Avni har den daglig arbejdsledelse og koordinering af projekter vedrørende vinduespolering. Med løbende opfølgningsmøder med firmaets kunder sikres god kundepleje og et godt samarbejde.

Safije Muharemi

Planlægger hoteller

60 19 26 90

Safije sørger for, at al planlægning af vagtplaner og projekter omkring firmaets hotelkunder håndteres professionelt, og efter kundens specifikke behov.

Irena Slavica

Supervisor

Malgorzata Maria Ahmed

Supervisor

Maria Erika Clausen

Supervisor