Peter S. Nielsen

Direktør

22 40 02 24

Peter er ansvarlig for den overordnede daglige ledelse, budgetter og for strategiudvikling. Peter er ejer af Suveren og har mange års erfaring inden for servicebranchen.

Kristian S. Nielsen

Økonomichef

42 14 92 01

Kristian har ansvaret for regnskabs- og økonomistyring, bogføring og lønadministration. Han styrer målrettet den daglige økonomi.

Jane Møller

Salgschef

31 42 39 79

Jane er ansvarlig for salgsprocessen, og det er Jane der sikrer at tilbudsgivning og ordrebehandling forløber effektivt og professionelt.

Selva Alimi

Ledende Planlægger

28 51 35 11

Selva er ansvarlig for for planlægning af vagtplaner, projekter og kundedialog. Hun sikrer at der er en god kundedialog og er ansvarlig for løbende ajourførelse af APB og APV.

Nazike Osmani

Chef Supervisor

28 40 25 40

Nazike står for den daglige arbejdsledelse samt koordinering. Hun foretager løbende kvalitetssikring for at sikre et konstant højt og professionelt niveau af rengøring og service. Derudover afholder hun løbende opfølgningsmøder med firmaets kunder.

Rudi Aabo

Sælger

52 39 96 48

Rudi optimere ansvarsfuldt tilgangen af nye kunder. Med sit friske humør, drive og engagement, sørger Rudi for at salgsprocessen forløber professionelt og giver kunden et værdifuldt indblik i virksomheden.

Avni Elezi

Formand Vinduespolering

28 55 67 85

Avni har den daglig arbejdsledelse og koordinering af projekter vedrørende vinduespolering. Med løbende opfølgningsmøder med firmaets kunder sikres god kundepleje og et godt samarbejde.

Safije Muharemi

Planlægger

60 19 26 90

Safije sørger for, at al planlægning af vagtplaner og projekter omkring firmaets kunder håndteres professionelt, og efter kundens specifikke behov.

Irena Slavica

Supervisor

Irena sørger for løbende kvalitetskontrol hos vores kunder. I tæt samarbejde med firmaets øvrige supervisors og rengøringsassistenter sikrer Irena et godt arbejdsklima og den aftalte kvalitet i de aftaler vi laver med vores kunder.

Malgorzata Maria Ahmed

Supervisor

Malgorzata sørger for løbende kvalitetskontrol hos vores kunder. I tæt samarbejde med firmaets øvrige supervisors og rengøringsassistenter sikrer Malgorzata et godt arbejdsklima og den aftalte kvalitet i de aftaler vi laver med vores kunder.

Hasan Kalkan

Lagermedarbejder

Hasan er ansvarlig for bestilling af varer, lagerstyring og løbende service og reparationer af firmaets maskiner og materialer, så de altid er klar til nye spændende opgaver.

Herman

Lager Hund

Herman er firmaets hund og hygger sig det meste af dagen på vores lager sammen med vores lagermedarbejder. Herman elsker godbidder, godt selskab og specielt glæder han sig hver dag til at sige hej til vores medarbejdere når de kommer efter materialer.