sans-for-detaljen

Enhver god virksomhed har et stærkt team i ryggen

Sammen med dig tager vi ansvar for din uddannelse og karriere.

Hos Suveren er medarbejderne vores vigtigste ressource. Vi ønsker at tiltrække og tilbyde vores kunder de bedste medarbejdere i branchen. I Suverens Service Academy giver vi dig den nødvendige uddannelse og træning for at du kan leve op til vores og kundernes forventninger. Har du et brændende ønske om at skabe karriere, så er mulighederne tilstede.

Hos os får du ansvar fra dag et og vil efterhånden blive koblet på serviceopgaver, hvor du sammen med dygtige kolleger skaber kundeoplevelser med sans for detajlen. Har du lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling, og brænder du for at gøre en forskel inden for Hotel & Restauration, Bygge & anlæg eller Produktion & Service, så tøv ikke med at kontakte os.

Hos Suveren tilbyder vi mere end en jobbeskrivelse og en linje på CVét

Vi tilbyder ikke bare en arbejdsplads. Vi giver vores medarbejdere mulighed for at blive en del af en unik virksomhedskultur og fællesskab. Derfor lover vi vores medarbejdere, at deres udvikling hos os ikke står stille. Hos os er det op til dig, hvor langt du vil drive din karriere, og derfor tilbyder vi løbende træning og uddannelse.

Navigation
Kom tættere på os via de sociale medier hvor vi deler brancheviden og information

Log in with your credentials

Forgot your details?