Når indtryk former oplevelsen

Når indtryk former oplevelsen

I Suveren har vi i over 20 år leveret kvalitetsbevidst, fleksibel og professionel rengøring med sans for detaljen. Både kontorer, erhvervslokaler, byggepladser, skurvogne og restauranter har fået vores Suverene service. Og vores hjerte banker for endnu et område: Hoteller.

 

Som servicevirksomhed ved vi bedre end nogen andre, hvor vigtigt førstehåndsindtrykket og et højt gennemgående niveau er. Dette gælder i alle brancher, men i hotelbranchen er der tale om noget helt særligt. Når en gæst træder ind i lobbyen, skal de mærke med det samme, at de netop er trådt ind i deres midlertidige hjem. Alle sanserne skal både vækkes og tilfredsstilles på samme tid, når dørene åbnes. En varm velkomst af personalet sørger for halvdelen, og helhedsindtrykket den anden. For hvad betyder en venlig modtagelse, hvis den ikke optræder sammen med indbydende lokaler og en god atmosfære?

Dedikation og specialisering

For at sikre en gennemgående høj standard og professionel håndtering af opgaverne, har vi i Suveren prioriteret at have dedikerede hotel-teams. De er uddannet og oplært på området og tager sig udelukkende af hotel-opgaver. Det betyder, at vi altid har eksperter, som forstår hvad det vil sige at udføre housekeeping såvel som generel rengøring. Vores dygtige specialistmedarbejdere sætter en ære i at kunne sikre indbydende værelser og præsentable arealer. Under ledelse af vores hotel-serviceledere og med vores specialiserede oplæring i bagagen er de mere end rustet til at yde Suveren service hver gang. Det er vores garanti for, at de ved lige nøjagtigt, hvad der skal til.

Sans for detaljen er for os både en mærkesag og en målsætning. Hvad end der er tale om sengetøjet, gardinet, garderoben eller toiletskabet, skal resultatet være perfekt og uden fejl. Under oplæringen lærer vores hotelpersonale alt om hele forløbet, der er at gøre et hotelværelse klar til den næste gæst. De ved, at det betyder noget, hvordan handklæderne ligger eller hænger. De forstår hvor vigtigt, det er, at tingene står snorlige. De sætter en ære i at holde den samme høje standard hver eneste gang, så både du og dine gæster kan hvile i, at der er styr på omgivelserne.

Intet er umuligt, når man gør sig umage

Med vores hotelteams bag dig kan du altid være sikker på at dine gæster vil føle sig velkomne og veltilpas. Vi har altid en løsning, der passer til netop dine behov, hvad end der er tale om det lille, intime og personlige BnB eller det store hotel med international businessprofil. Kontakt os meget gerne for at høre mere om mulighederne.

Tags:
Navigation
Kom tættere på os via de sociale medier hvor vi deler brancheviden og information

Log in with your credentials

Forgot your details?