Hold orden på byggepladsen – og styrk dit image

Det kan være svært at holde orden på en byggeplads, hvor der dagligt er mange håndværkere, der benytter maskiner og værktøj. Når det roder, går det ud over dit image som bygherre eller entreprenør. Derfor har vi valgt at hjælpe entreprenører og håndværksvirksomheder med oprydning på pladsen og rengøring i skurvogne og kontorer.

 

Rod kan hurtigt gøre det hele mere uoverskueligt, men det kan også øge risikoen for ulykker og skader. Værktøj og maskiner, der ikke er pakket forsvarligt væk, udgør en fare for dine medarbejdere, og det er ikke ønskværdigt. Ønsker du at bevare det gode overblik over et byggeprojekt, er det klart i din interesse, at du og dine medarbejdere kan følge byggeriets fremgang.

 

Hos Suveren er vi virksomhedens forlængede arm på byggepladsen, og vi hjælper med at rydde op og gøre rent. Vi er til stede på pladsen, naturligvis iført sikkerhedssko, hjelm og synligt tøj med reflekser. Derudover kender vi faget og har forstand på at håndtere de forskellige maskiner på korrekt vis.

Kvalificeret arbejdskraft gennem relevant uddannelse

Vi adskiller os fra andre virksomheder, fordi vi har designet vores helt eget Service Academy. Det er et målrettet uddannelsesforløb, som alle vores medarbejdere skal gennemføre og opkvalificeres igennem. Her modtager de relevant uddannelse inden for den branche, de hver især skal operere i, således at vi kan tilbyde jer kvalificerede folk, der kender branchen og arbejdsgangene.

 

På vores Service Academy uddanner vi vores personale i at færdes på en byggeplads, og vi oplyser dem om, hvilken påklædning der er påkrævet i forbindelse med den enkelte opgave. Vi har stort fokus på sikkerhed og ønsker at bidrage til at øge sikkerheden på netop dit anlæg. Derfor kan du altid bruge os som en kvalitativ ressource, der ved, hvad der skal gøres.

 

Det sker ofte, at deadlines på byggeprojekter udskydes, og derfor har vi stor forståelse for, at du gerne vil gøre brug af vores services. Her er vi naturligvis fleksible, og har du brug for flere medarbejdere fra den ene dag til den anden, kan vi sagtens imødekomme dette. Vores mål er at gøre arbejdsgangen nemmere for dig og hjælpe dig med at holde en ryddelig byggeplads til fordel for alle, der færdes på den.

Reducér antallet af arbejdsskader

Ved regelmæssig oprydning på byggepladsen kan du være med til at reducere risikoen for arbejdsskader og ulykker. I løbet af de seneste fem år har der været en stigning på intet mindre end 700 svarende til 15% i antallet af arbejdsulykker inden for byggeri. Oprydning af byggepladsen er derfor et område, man som entreprenør bør være særlig opmærksom på.

 

I og med vores medarbejdere er uddannet i at færdes på forskellige byggepladser, kan de rydde op efter dine ansatte, når de har anvendt en rundsav eller en vinkelsliber. Pakker man sådanne maskiner væk efter endt brug, udgør de ikke en risikofaktor. Sker der ulykker under byggeriet, er det ikke bare uheldigt, men det er også skadeligt for dit renommé og ikke mindst din chance for at rekruttere nye medarbejdere.

 

Lad derfor os hjælpe dig med at holde orden på værktøj, brædder og maskiner. Vi arbejder hurtigt og effektivt og er ikke i vejen for dine håndværkere. Vi sætter os ind i opgaverne og sikrer, at de bliver udført til punkt og prikke. Så skal du ikke bekymre dig om andet end at bygge og levere til tiden.

Brug din tid på det, der skaber værdi for din virksomhed

Når vi siger sådan, ved vi, at du har en masse kompetente håndværkere, som er dygtige til at bygge. De skal ikke bruge deres dyrebare tid på at rydde op. Derfor tilbyder vi en skræddersyet løsning, hvor du kan få hjælp til oprydning på pladsen, rengøring i skurvogne og slutrengøring, når hele byggeprojektet står færdigt. Det er det, der skaber størst mulig værdi for dig på bundlinjen.

 

Gør det, du er god til – så gør vi det, vi er allerbedst til – nemlig at levere service i høj kvalitet med fokus på at øge sikkerheden. Vil du høre mere om, hvordan sådan en løsning kan se ud, og hvad vi helt konkret kan hjælpe med, er du velkommen til at kontakte os på telefon  22 40 02 24 eller på [email protected].

Navigation
Kom tættere på os via de sociale medier hvor vi deler brancheviden og information

Log in with your credentials

Forgot your details?