Et godt indeklima øger produktiviteten

Det er ikke for sjov, at man siger, at indeklimaet på et kontor bidrager positivt til produktiviteten. En undersøgelse, der er foretaget af DTU, viser, at frisk luft og rene omgivelser øger produktiviteten med 10-20 % på kontorarbejdspladser. Det er derfor vigtigt at prioritere at få gjort hyppigt rent, da det faktisk kan måles på bundlinjen, hvis ikke det bliver gjort ofte nok.

 

Trivsel og sundhed på jobbet betyder rigtig meget for os, der går på arbejde hver dag, og her spiller indeklimaet en meget stor rolle. Har du en virksomhed, hvor indeklimaet nedprioriteres, kan det have en negativ effekt, som ikke kun går ud over dine medarbejdere, men også din virksomhed.

 

Det er meget forskelligt, hvor ofte virksomheder får gjort rent, da det afhænger af virksomhedens størrelse og det antal medarbejdere, der kommer på kontoret. Er det en virksomhed med 100 ansatte, anbefales det at få gjort rent hver eneste dag. Det skyldes blandt andet virksomhedens toiletter, der benyttes dagligt, og derudover har virksomheden typisk et køkken, korridorer, borde og ikke mindst skrivebordspladser, der skal være klar til næste dags strabadser.

Gode arbejdsforhold får dine ansatte til at føle sig bedre tilpas

Går vi lidt mere i dybden med arbejdsforholdene på et kontor, er der flere faktorer, der spiller en rolle. Vi kan måske hurtigt blive enige om, at de rigtige arbejdsforhold får dine medarbejdere til at føle sig bedre tilpas, når vi ved, at et godt indeklima øger produktiviteten. Men hvad er det helt præcist, at et dårligt indeklima kan gøre?

 

Det kan blandt andet give hovedpine, svimmelhed, dårlig varmeregulering i kroppen, dårlig lugt, kvalme og træthed. Har du medarbejdere, der sidder i lokaler, hvor der ikke bliver gjort rent eller luftet ud, kan disse gener forekomme. Emnet har været en varm kartoffel på skoler i flere år, men det er så sandelig også relevant, når det gælder arbejdspladser, hvor det må antages at være i virksomhedens interesse, at medarbejderne trives.

Indbydende faciliteter er til gavn for alle

At møde ind på et kontor, hvor der er ryddet op, skraldespandene er tømt, alle overflader er rene, skærme og tastaturer ser nydelige ud, og der dufter rent – det er et krav, alle kontoransatte bør have og ikke mindst tage for givet.

 

Indbydende faciliteter er til gavn for alle, da et sundt indeklima er med til at holde dampen oppe i længere tid. Forestiller vi os, at der bliver gjort rent en enkelt eller to gange mere om ugen – alt efter virksomhedens størrelse – er det faktisk en investering, der kan måles på det årlige budget, top- og bundlinje.

 

Hver dag er vi ude hos virksomheder i alle størrelser, og vi ved derfor, hvor beskidt der kan blive – bare efter en enkelt dag eller to. Selv har vi det langt bedre, når vi forlader matriklen, og alt er rengjort. Det giver ro i sindet og en tilfredsstillelse, som ikke kun er for synets skyld, men også for den generelle sundheds skyld.

Få ensartet service hver gang

Hos Suveren er vi i stand til at levere en ensartet service hver gang. Det vil sige, at vi altid gør rent på den samme måde og tager os af de samme ting. Vi har faste procedurer for, hvordan opgaverne skal løses, således at virksomhederne kan forvente et nydeligt resultat hver dag.

 

Vi har stiftet vores eget Service Academy, som er en intern uddannelsesinstitution. Alle medarbejdere gennemgår denne uddannelse og skal bestå alle trin i forløbet. Vi holder løbende kurser i forhold til opkvalificering og kvalitetssikring. Hele pointen med vores Service Academy er, at vi gerne vil levere en service, der altid har en høj kvalitet.

 

Har du brugt penge på et rengøringsfirma, der skal gøre rent hos dig, forventer du, at det altid bliver gjort ordentligt. Men har de pågældende medarbejdere deres egen tolkning af, hvad ”ordentligt” er, kan de ikke overholde det, som vi hos Suveren har lovet dig. Netop derfor ser vi rigtig meget video for at kunne skole alle rigtigt, så de er helt klar over, hvordan de skal gå til hver enkelt opgave. Derudover uddanner vi alle ansatte i brugen af diverse rengøringsmidler og sætter dem ind i, hvilken virksomhed de skal servicere.

Grøn rengøring og fokus på miljøet

Der er meget fokus på brugen af de rigtige rengøringsmidler i disse år, hvor bæredygtighed og grøn omstilling er i højsædet. Derfor gør vi en dyd ud af at anvende drøje og miljøvenlige midler, der tager hensyn til miljøet. Vi udvælger nøje alle de produkter, der indgår i vores arbejdsgang, således at vi kan gøre rent med ren samvittighed.

 

Går du meget op i, at det er de rigtige rengøringsmidler, der benyttes, og er det således vigtigt for dig, at du har en samarbejdspartner, der har samme syn på tingene, står vi altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til vores arbejdsgang, hvornår vi kan være klar til en opgave, eller hvad det koster, kan du kontakte os ganske uforpligtende på telefon 22 40 02 24 eller på [email protected].

Navigation
Kom tættere på os via de sociale medier hvor vi deler brancheviden og information

Log in with your credentials

Forgot your details?