Vi påtager os som virksomhed et socialt ansvar

Men også vores medarbejdere skal være med til at støtte op og gøre vores ambitioner til virkelighed. CSR-politikken er med til at beskrive de grundlæggende forpligtelser, som vi i Suveren har sat os for at udleve og ikke mindst efterleve. Det betyder, at vi helt generelt har fokus på at skabe en sund og bæredygtig virksomhed til gavn for samfund såvel som miljø.

Det handler om adfærd

Ved at forankre CSR-politikken direkte i virksomhedens strategi, sikrer vi, at alle i organisationen påtager sig det nødvendige ansvar og dermed bidrager til den samfundsmæssige udvikling.

Suveren har derfor forpligtet sig til at:

  • Skabe en god etik gennem konstant forretningsudvikling
  • Levere en høj kvalitet, der sikrer og tilfredsstiller kundernes behov
  • Danne rammerne for en mangfoldig og innovativ virksomhedskultur
  • Påtage sig et socialt ansvar, der bidrager til et samfund i udvikling
  • Tilsikre et bæredygtigt miljø gennem grøn omstilling

Det er vigtigt at støtte op!

Sammen med vores kunder støtter vi op om nogle af de mærkesager, som rør sig i samfundet. Det betyder, at vi helt konkret støtter hjælpeorganisationer, der gør en mærkbar forskel og arbejder for at skabe en bedre fremtid både lokalt og globalt.

Her er et par eksempler på velgørende organisationer, vi støtter

logo-kraeftens-bekaempelse-square
logo-sos-boernebyerne-square
logo-wspa-square
logo-hjerteforeningen-square
logo-wwf-square
logo-rode-kors-square

Corporate Social Responsibility

Mennesker
For os er vores medarbejdere den vigtigste ressource. Derfor ønsker vi at skabe en virksomhedskultur, hvor mangfoldighed og kompetenceudvikling er bærende elementer. Via vores Service Academy sikrer vi, at medarbejderne har den nødvendige viden og forståelse for at kunne udføre arbejdet til perfektion. Det betyder, at vi har skabt en innovationskultur, der er med til at udfolde og opnå den enkelte medarbejders fulde potentiale.

Miljø
Vi ønsker at værne om miljøet og arbejder derfor konstant med at undersøge mulighederne for at forbedre og optimere vores brug af eksempelvis kemikalier. Grøn omstilling er en vigtig milepæl for det globale samfund, og vi ønsker naturligvis at være en del af rejsen.

Forretning
Alle vores udviklings- og væksttiltag tager altid afsæt i de forpligtelser, vi har nedfældet i vores CSR-politik. For at kunne imødekomme kundernes behov, stiller det konstant krav til, at vi formår at udvikle og forbedre os. Derfor har vi ligeledes udarbejdet et sæt etiske spilleregler (Code of Conduct), der tydeligt beskriver de krav og forventninger, som vi stiller til den etik og moral, som både vi og vores  samarbejdspartnere skal besidde.

Samfund
Som virksomhed har vi en forpligtelse for at sikre en sund, balanceret og nuanceret arbejdsplads.
Vi hjælper lokalsamfundet og bidrager ligeledes aktivt til velgørende formål. Alt sammen for at skabe en bedre verden.

Navigation
Kom tættere på os via de sociale medier hvor vi deler brancheviden og information

Log in with your credentials

Forgot your details?