Opnå større sikkerhed på byggepladsen med en fast servicepartner

Dine håndværkere har travlt på byggepladsen, og fokus er på byggeriet for dine kunder. Som din faste servicepartner stiller vi et uddannet serviceteam til rådighed. Vi hjælper dine medarbejdere med at opretholde orden på byggepladsen, så sikkerheden altid er på plads – og vi varetager løbende rengøring i skurvogne samt slutrengøring. Vores medarbejdere gennemgår relevant uddannelse på vores Service Academy, så du er sikret kvalificeret arbejdskraft, der kender opgaverne og miljøet.

Sådan hjælper vi dine fagspecialister på byggepladsen

Oprydningen på en byggeplads er essentiel for at opretholde orden og høj sikkerhed. Vi ved, at det kan knibe med at få lagt materialer og maskiner på plads efter brug, hvorfor du med os på holdet kan slippe for bekymringer i løbet af dagen. Vi rydder op efter dine medarbejdere, så de ikke selv skal tænke på det – og vi sørger for, at der ikke flyder med potentielt farlige materialer på byggepladsen eller er rodet og beskidt i skurvognen. Hertil støber vi et team til dig, der kan varetage de serviceopgaver, du har brug for.

Som entreprenør eller byggeleder er din fornemmeste opgave at få arbejdsgangen til at flyde uden problemer og bruge tiden mest fornuftigt, hvor den skaber direkte værdi til din virksomhed. Derfor har vi specialiseret os i at hjælpe til på byggepladser ved hjælp af vores eget Service Academy. Alle vores medarbejdere skal gennemgå og bestå uddannelsen med løbende opkvalificering, så vi sikrer en ensartet service og strømliner vores kompetencer. Vi har stor respekt for travlhed og kan altid hjælpe med såvel store som små opgaver, hvor der skal rykkes hurtigt og bruges ekstra mandskab. Og så er vi naturligvis selv iført sikkerhedsudstyr hver dag på din byggeplads.

Eksempel på muligheder

Fokus på sikkerhed og fleksibilitet

At vi kender til arbejdsgangen på en byggeplads og de mange opgaver, er en forudsætning for at kunne levere den ønskede service og support, du har brug for i hverdagen. Gennem et skræddersyet uddannelsesforløb på vores Service Academy får vores medarbejdere de værktøjer, de skal bruge på din byggeplads – og du får ekstra mandskab, der er serviceorienteret og proaktivt, når det kommer til oprydning og sikkerhed.

Netop sikkerhed er essentielt for en velfungerende byggeplads. Brug af sikkerhedshjelm og sikkerhedssko er en forankret del af det interne uddannelsesforløb på vores Service Academy – og vi går aldrig på kompromis eller slækker på kvaliteten på dette område. Vi ved af erfaring, at byggeprojekter kan ændre deadlines. Derfor er vi utroligt fleksible og er sågar også kendt for at kunne eksekvere hurtigt på akutte opgaver og tilpasse bemandingen til den ønskede opgave. Du kan altid komme til os med kort varsel – uanset opgavens opfang.

Ved endt byggeprojekt står vi naturligvis også for slutrengøringen. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med vores indsats, og vi hjælper til der, hvor det ønskes. Grundet vores unikke uddannelsessystem, hvor vi løbende optimerer på processer og kvalitetssikring, er vi i stand til at levere en slutrengøring, der med sans for detaljen sikrer, at du efterlader et godt indtryk til dine kunder.

Uddrag af medarbejdere

sans-for-detaljen

Enhver god virksomhed har et stærkt team i ryggen

Mød eksempelvis Afrim og Pia

For at lette arbejdsgangen for dig og dine medarbejdere sørger vi for, at du får et personligt forhold til vores medarbejdere og betragter dem som en del af dit sjak. Pia og Afrim, der begge står for drift og koordinering på byggepladser, kender til dine daglige udfordringer og ved, hvordan man skal begå sig på en byggeplads. Ligesom alle vores andre servicemedarbejdere har de relevant uddannelse fra vores Service Academy og er klædt på til at hjælpe dig. Både med rengøring og oprydning.

Brug for hjælp og vejledning?

Har du brug for hjælp eller vejledning, er vi ikke mere end et kald eller en e-mail væk. Vi sidder klar ved telefonen og computeren, så tøv ikke med at henvende dig til os uanset forespørgsel.

Her finder du de oftest stillede spørgsmål

Så er du godt klædt på til at komme videre.

Ja. Vi bestræber os på altid at imødekomme forespørgsler, hvor behovet er akut. Vi har respekt for din travlhed, hvorfor du roligt kan kontakte os. Så skal vi nok finde en løsning.

Vi arbejder, når du har behov for det. Vil du helst have, at det foregår uden for hverdagene, så du har mere plads, gør vi gerne det.

Vi har altid ejet sikkerhedsudstyr med og er uddannet i brugen heraf. Du skal derfor ikke bekymre dig om hverken sikkerhedshjelm, tøj eller sko.

Ikke alle taler dansk. Men engelsk er et krav for at være ansat hos os. Desuden gennemgår alle vores medarbejdere et forløb på vores Service Academy, der skal bestås.

Du får altid en fast kontaktperson hos os, som du kan ringe eller skrive til, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.

Det kommer helt an på opgavens omfang. Typisk er der at tale om længerevarende kundeforhold, hvor vi kommer med faste intervaller, der varierer fra hver dag til en gang om ugen.

Byggepladser

Vi har hjulpet alle størrelser entreprenørvirksomheder med såvel oprydning på byggepladsen efter byggeaffald og materialer som rengøring i skurvogne og slutrengøring efter endt byggeprojekt.

Erhvervsrengøring

Vi har lavet alt fra rengøring af mindre kontorer på ugentlig basis til service af store domiciler på flere tusinde kvadratmeter på daglig basis.

Vi sørger for at tilpasse staben til opgaven. Det er både i din og vores egen interesse at levere så god service og rengøring som muligt inden for en tidsramme, du er med til at fastsætte.

Vi sender først en faktura, når opgaven er afsluttet. Dette aftales ved indgåelse af aftale.

Vi kan dokumentere lige præcis det, du har brug for. Har du særlige ønsker, aftales det på forhånd.

Hvem skal du rette henvendelse til?

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? For at give dig den bedst mulige oplevelse på din henvendelse får du altid en specialist i røret, som har kendskab til netop branche og kan rådgive og vejlede dig med alle typer forespørgsler.

null

Rudi Aabo

Specialist

Hils på vores fagspecialist Rudi

Rudi Aabo er vores fagspecialist inden for byggeri, som er den første, du får lov at hilse på. Han ved alt om virksomheden og vejleder og rådgiver alle vores kunder til den rigtige løsning. Skal han også hjælpe dig?

kalender-01

Book et møde med vores specialist Rudi Aabo

telefon-01

Bliv ringet op af Rudi

Navigation
Kom tættere på os via de sociale medier hvor vi deler brancheviden og information

Log in with your credentials

Forgot your details?